dimecres, 17 d’octubre del 2012

Fundes i clauers continua treballant amb les seves creacions. Tot i això, hi ha noves creacions que ja podreu começar a gaudir des d'ara a l'stock en diapositives, així veure quina cara fan i encarregar-les aquí al blog o a fundesclauers@gmail.com.

Les noves creacions són un joc de memòria (conté 16 fitxes), per als més petits de la casa, fet amb feltre i posa-gots, també fets amb feltre. Cal que tingueu en compte que els jocs de memòria, es venen en paquets d'un mínim de 16 fitxes. A més a més, fixeu-vos que els posa-gots estan formats per un mateix color a l'interior.

No patiu, que Fundes i Clauers seguirà treballant en les creacions que fins ara ja té i anirà innovant per poder-vos oferir noves creacions i nous models.

A més, si visiteu la pàgina de preus, veureu que alguns d'aquest han canviat. Esperem que aquests canvis us animin a comprar!

A part de tot això, d'aquí una setmana aproximadament ens podreu trobar a la fira de Sant Just al carrer, on els últims anys també hi hem estat. Així que esperem veure'us per Sant Just el dia 28 d'octubre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada